Norges største oversikt over frilansere

Eksklusivt tilbud til medlemmer av Frilansbasen - få én måneds gratis kontorplass hos Co-workia!

---

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Pia Eide

Tittel
Pia Eide
Hovedkategori
ROOT
Jeg er nylig ferdig med to år på NISS Film og Tv-utdanningen, og gikk siste året på fiksjonsregi. Nå er jeg klar for å leve livet fullt ut og ta alle utfordringer som måtte komme. Jeg starter med blanke ark, uendelig viljestyrke og motivasjon. Jeg vil være med å skape, forandre og inspirere. Jeg er opptatt av å være med på prosjekter som vil skape noe nytt, særegent og som utfordrer etablerte normer. Da er jeg spesielt opptatt av ærlige prosjekter med integritet og mot til å ville noe mer. Når det er sagt er jeg også interressert i å være med på prosjekter som kan gi meg erfaring og mulighet til å møte andre engasjerte filmskapere uansett plattform, jeg vil lære alt. Jeg er en person med mange talenter og lærer meg fort hvordan jeg skal tilpasse meg nye situasjoner og er veldig intuitiv. Jeg tenker veldig bra selv og liker å finne kreative og nye løsninger på ting, men jobber også veldig bra når jeg blir bedt om å gjøre ting. Jeg er veldig opptatt av detaljer og ser dybden og skjønnheten i alt jeg gjør uansett hva. Jeg liker å gjøre ting ordentlig når jeg først skal gjøre noe, og det gjelder for alt. Om man skal gjøre noe, så kan man gjerne gjøre det enda bedre enn man allerede kan. Det handler om å utfordre og utvikle seg selv, se nye muligheter, være kreativ og leve livet fullt ut og på den måten utnytte hver dag som om det var den siste. Jeg gleder meg til å høre fra deg! Ta kontakt om du vil vite mer, jeg kan svare på alt.
Adresse
Shweigaardsgate
Postnummer
0656
Mobiltelefon
46426306
Kontaktperson
Pia Eide

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen