Norges største oversikt over frilansere

Eksklusivt tilbud til medlemmer av Frilansbasen - få én måneds gratis kontorplass hos Co-workia!

---

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Siri Elise Dybdal

Tittel
Siri Elise Dybdal
Hovedkategori
ROOT
Frilansjournalist i 8 år. Bred erfaring. BA (Hons) Journalism fra Napier University. Base utenfor Edinburgh i Skottland.

Skriver feature, portretter og nyhetsreportasjer for norsk og britisk presse om reise, kultur, mat & drikke, helse, barn, oppdrett og fiskeri m.m. Samarbeider med mannen min som er fotograf og kan levere saker med bilder av høy kvalitet.

Spesialfelt:
-Reise. Svært gode kunnskaper om Skottland. Spesielt interessert i økoturisme. Har levert reisereportasjer til blant annet Reiser og Ferie, Zine Travel, KK, Time Out, Kamille, Aftenposten, Allers m.fl.
-Oppdrettsnæringen (leverer stoff til norske og internasjonale fagblader)
Adresse
17 Edgar Street
Postnummer
KY12 7EY
Telefon
+44 1383623476
Mobiltelefon
+44 7762148927
Kontaktperson
Siri Elise DybAL

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen