Norges største oversikt over frilansere

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

tomdream

Tittel
tomdream
Hovedkategori
ROOT
Lang erfaring innen reklame, design, illustrasjon, webdesign. Arbeider selvstendig på egen hånd, eller i team.
Av grafiske tegneprogrammer jeg behersker svært godt, er Adobe Photoshop, Adobe Image Ready, Adobe Illustrator, Adobe In Design - samt (Tidligere Macromedia)Flash/Action Script og Firework.
Når det gjelder å designe Web-sider, behersker jeg validerende koding for hånd med Notepad - i tillegg koder jeg like gjerne med WYSIWYG-editorer som Dreamweaver eller Front Page. Web-standarder jeg bruker er HTML, XHTML, CSS1, CSS2 - i tillegg har jeg kjennskap til Java-Script og ASWP VB-Script.
Min internettadresse: http://www.tomdream.com
Adresse
Sandeveien 107
Postnummer
3185 Skopp
Mobiltelefon
90 93 58 61
Kontaktperson
Tom Andersen

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Conversionist, Ivan Bjørndals gate 23B, 0472 Oslo


Toppen