Norges største oversikt over frilansere

Eksklusivt tilbud til medlemmer av Frilansbasen - få én måneds gratis kontorplass hos Co-workia!

---

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

Film og TV lydtekniker

Jeg gikk ut av NISS i 2011 og har blandt annet jobbet med reality, reklame, bedriftsfilm og spillefilm. Lydinteressen kom fra en lang fartstid som musiker og gleden av å mikse i hjemmestudio. Det er veldig viktig for meg å levere en godt resultat og skape et godt sammarbeid. Nøkkelordene her er løsningsorientering, kompetanse og årvåkenhet. Godt vedlikeholdt og oppdatert lydutstyr er også et viktig element. Ikke nøl med å ta kontakt for en samtale.
Adresse
Eirik raudes vei 12b
Sted
oslo
Postnummer
0196
Land
Norway
Telefon
97710843
Mobiltelefon
97710843
Kontaktperson
Anders Eddie Jacobsen

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen