Norges største oversikt over frilansere

Hos payr.no kan du sammenligne og finne ulike produkter til din privatøkonomi og spare MYE penger.

Sammenlign strømavtaler eller finn beste kredittkort.

rekv.ass, prod.ass

Tittel
rekv.ass, prod.ass
Hovedkategori
TV/ Film/ Radio
Crossed to
Scene
Mitt navn er Ida Frisch, jeg liker fargeblyanter, rødbet og kaffe. God på å smile mye på jobb, er efffektiv og organisert. Kan bidra som rekv.ass og prod.ass på sett, samt scenograf for teater, dukkemaker og dukkefører. Utdannet som dukkefører fra kunsthøyskolen i Praha, bach. i Drama og Teaterkommunikasjon fra Høyskolen i Oslo og Akershus, samt kunstudannelse fra Strykejernet Kunstskole i Oslo. God estetisk og formlig sans, evner innen illustrasjon og dekor.
Adresse
Gustav Jensens gt.6
Sted
Oslo
Postnummer
0461
Fylke
Oslo
Land
Norge
Telefon
47677071
Mobiltelefon
47677071
Kontaktperson
Ida Frisch

Om

Frilansbasen er en GRATIS tjeneste for alle å bruke. Den er ment som en enkel måte for oppdragsgivere å komme i kontakt med aktuelle frilansere. Frilansere kan enkelt registrere seg innenfor sine kategorier.

Hva denne siden tilbyr

Oppdragsgivere kan finne frilansere som passer til sine oppdrag. Om du trenger fotograf, tekstforfatter, grafiker, programmerer etc så kan du være sikker på å finne det på disse sidene.

Hvem er de som står bak

Tjenesten er drevet på idealistisk grunnlag av frilansere som så behovet for en enkel og ikke minst gratis tjeneste som kan vise fram alt det frilansarbeidere har å tilby.

Kontakt oss

Kyrre Andersen - Tlf 916 91 878


Toppen