Designstudio for firma som har et bevisst forhold til hållbarhet og etikk

Jeg som driver Studio Aune er grafisk designer og illustratør som bare velger å jobbe med prosjekt som føles etisk bra i hjertet. Det trenger ikke være Redd barna og Leger uten grenser, det kan også være et enkelt snekkerfirma som gjør et bra jobb for sine kunder og tar vare på sine ansatte.

Studio Aune kan utføre de fleste tjenester innom grafisk design og illustrasjon, men er spesialisert på å forstå varemerkets dype identitet og få det å synes tydelig i markedsføringen. Er det et omfattende prosjekt kan jeg agere AD og ta in de kompetanser som trengs fra mitt nettverk med fantastiske profesjonelle kompetanser. I min portfolio kan dere se arbeid jeg har gjort for små og store kunder. Jeg er transparent i mitt arbeide og lar gjerne mine kunder få være med på hele prosessen. Jeg tenker gjerne bredere og lengre enn det exakte projektet spør etter, og kommer med forslag som jeg ser kan være bra. Allt for at du som min kunde skal få det som blir best for din virksomhet.

Drømmen er å finne en kunde i Norge som trenger støtte av en frilansende grafisk designer i hverdagen. Jeg skaper gjerne langsiktige forhold og skriver rammeavtaler som gjør det enkelt å samarbeide. Med denne digitale verden spiller det ingen rolle hvor mine kunder befinner seg. Jeg er vant med å samarbeide med hjelp av verktøy som zoom, teams, Dropbox, Google drive og lignende.

Første møte er alltid gratis. Vi kan gjerne ta et møte bare for å kjenne om vi kan tenke oss å fortsette samarbeide. Kontakt med på mail hello@studioaune.com

Bildegalleri Designstudio for firma som har et bevisst forhold til hållbarhet og etikk

Contact Information