Profesjonell grafisk designer og markedsfører

Trenger du en erfaren og dedikert grafisk designer? Med 18 års erfaring og et svennebrev som mediegrafiker, er jeg her for å hjelpe deg med å forme din visuelle identitet og gi liv til dine ideer.

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester innen grafisk design, visuell kommunikasjon og markedsføring. Enten du trenger en unik logo for din ide, ønsker å oppgradere din presentasjon eller annonsering i sosiale medier, er jeg her for å bistå. Med mitt fokus på effektivitet og kvalitet leverer jeg tydelig kommunikasjon og raske utkast, slik at vi sammen kan skape det optimale resultatet. Jeg tilbyr fleksible time- eller oppdragsbaserte avtaler, og priser blir alltid kommunisert tydelig.

Min allsidige erfaring fra både mediebransjen og andre B2C/B2B-selskaper gir meg et solid fundament for å levere design av høy kvalitet.

Noen av tjenestene jeg kan tilby inkluderer:
– Utvikling av logoer og profilhåndbøker
– Design av trykksaker som brosjyrer, magasiner, visittkort og rapporter
– Illustrasjoner som formidler ditt budskap eller ide
– Digital markedsføring og innholdsproduksjon for alle plattformer
– Design av profileringsmateriell som t-skjorter, roll-ups og bedriftspresentasjoner

Jeg trives virkelig når jeg kan slippe løs min kreative side, og jeg elsker alt med designfaget – alt fra å komme på idéer til å se prosjektet bli til virkelighet. Det viktigste for meg er å levere kvalitetsprodukter som ikke bare fungerer bra, men som også ser fantastiske ut og virkelig gjenspeiler hvem du er og hva du ønsker å oppnå.

Trenger du hjelp med design, markedsføring eller idéutvikling? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale!

Bildegalleri Profesjonell grafisk designer og markedsfører

Contact Information