Frilans illustratør

Hei!

Jeg heter Maren Duaas, og jobber som frilans illustratør. Jeg har bakgrunn fra Einar Granum Kunstfagskole, illustrasjon på Fagskolen Kristiania, og grafisk design på Noroff School of Technology and Digital Media.

Jeg har jobbet frilans siden 2021, og har siden da rukket å jobbe med redaksjonell illustrasjon, plakater og illustrasjon til kampanjer for blant annet Konsertforeninga, Creo/Kontekst Kultur og Lille Vinkel Sko. I tillegg har jeg jobbet med logo, illustrasjon til merch, album- og singelcover for artister og band som blant annet JOYLESS, Meeah og Looser og for managementet Neon C Management. Jeg har også jobbet noe med animasjon som markedsføringsmateriell. Ved siden av dette tegner jeg mye portretter av både mennesker og dyr på bestilling fra kunder.

Jeg tegner digitalt, og benytter meg som regel av en litt ung, morsom og fargerik stil, men jeg er allsidig og tilpasningsdyktig. Jeg vil gjerne jobbe mer med de tingene jeg allerede har erfaring med, men er åpen for det aller meste av både små og store oppdrag innenfor illustrasjon og design.

Det jeg kan hjelpe deg med er blant annet:
– Redaksjonell illustrasjon
– Illustrasjon og design av plakater, kampanjer etc.
– Cover til album, singler etc.
– Illustrasjon til merch
– Illustrasjon av bokomslag m.m.
– Illustrasjoner til enkle animasjoner
– Logo/branding
– Illustrasjon og design til emballasje

Du kan se mer av både mitt personlige arbeid og arbeid for kunder på nettsiden min, marenduaasart.com, eller på instagram, @marenduaasart.

Har du et oppdrag til meg?
Send meg en e-post på maren@marenduaasart.com for en hyggelig og uforpliktende prat!

Bildegalleri Frilans illustratør

Contact Information
Trondheimsveien 103, 0565