Effektive nettsider og nettbutikker, digital markedsføring og grafisk design

Digitelle AS leverer effektive nettsider, digital markedsføring og grafisk design. Firmaet ble stiftet i 2016 og er drevet av Kay Telle Hoel. Kay har mer enn 20 års erfaring innen design og IT, og har alltid hatt fokus på gode brukeropplevelser og kundetilfredshet. Han har bred erfaring fra markedsføring og bruker sin kunnskap til å hjelpe andre med å nå frem med sitt budskap til riktig publikum og nå sine mål.

Fordelen med et samarbeid med Digitelle AS er at du får én dedikert partner som gir deg alt du trenger for å lykkes på nett. Design-ferdigheter kombinert med teknisk kompetanse og innsikt i alle sider av webteknologi. Digitelle AS samarbeider også med eksterne frilansere på trykk, foto, tekst, koding og illustrasjon for å løse større prosjekter. Som kunde trenger du bare forholde deg til en person.

Tillit, effektivitet og personlig service er kjerneverdier for Digitelle AS. Du kan alltid stole på meg, og at jeg jobber effektivt og målbevisst. Du blir sett og forstått både som kunde og person. Jeg bryr meg om kundene dine og vil gjøre alt for at du skal bli fornøyd og lykkes – da lykkes vi sammen.

Bildegalleri Effektive nettsider og nettbutikker, digital markedsføring og grafisk design

Contact Information
Karihaugveien 89, 1086