FREDDY FIX - Litt lettere på nett for deg og din bedrift!

🚀 Velkommen til en fremtidsrettet tilnærming til nettutvikling! 📱

I dagens digitale verden er mobiltelefoner kongen av nettlesing, med hele 95% av brukerne som foretrekker disse enhetene. Jeg er dedikert til å hjelpe deg med å utnytte dette skiftet ved å bygge nettsider og nettbutikker med fokus på «mobil først.»

Min spesialitet ligger i å designe og tilpasse nettsteder for å gi en førsteklasses brukeropplevelse, uavhengig av om dine besøkende bruker smarttelefoner, nettbrett eller stasjonære datamaskiner. Denne tilnærmingen er nøkkelen til å dominere i søkemotorenes resultater, da de vurderer brukeropplevelsen på tvers av ulike skjermstørrelser.

Enten du ønsker å forbedre din eksisterende WIX-nettside eller skape en helt ny, er jeg her for å hjelpe deg med å nå dine forretningsmål. Mine priser er fleksible, med muligheter for månedlig støtteavtale eller kjøp av nettsiden til en forhåndsavtalt sum.

Ta det neste skrittet mot nettstedssuksess og kontakt meg i dag for en uforpliktende samtale. Sammen kan vi skape noe eksepsjonelt som vil imponere dine besøkende.

Mine tjenester som freelancer inkluderer:
– Mobilvennlige nettsider
– Mobilvennlige nettbutikker
– Søkemotoroptimalisering (SEO)
– Grafisk design for nett
– Nettannonsering
– Innholdsproduksjon
– Kreativ rådgivning for små bedrifter

Sammen kan vi realisere din visjon og hjelpe deg med å skille deg ut på nettet!

Bildegalleri FREDDY FIX – Litt lettere på nett for deg og din bedrift!

Contact Information
Vestsidevegen 871, 2940