Fotograf

– Kreative portretter
– Headshots
– Filmatiske stemningsbilder

Dette er bare noen av tjenestene jeg kan tilby som fotograf, og som føler jeg både mestrer og trives best med å gjøre. Til tross for dette, er jeg alltid åpen for å diskutere idéer, og har jeg troen på at jeg kan gjøre en god jobb utenom disse punktene, er jeg selvfølgelig villig til å takke ja til et samarbeid!

Før, under og etter en shoot, er den røde tråden om å skape de rette følelsene i bildet, alltid tilstede. Jeg liker derfor svært godt å drøfte idéer så detaljert som mulig på forhånd, for å få full overensstemmelse og forståelse av visjonen til kunden. Tror jeg at noe kanskje ikke vil virke så godt i praksis, kan jeg legge jeg frem andre alternativer til løsninger. Jeg tror samarbeid og kommunikasjon er kjempeviktig for best mulig resultat.

Som fotograf skiller jeg meg ut ved å ha en særpreget og individuell «stil» på bildene jeg tar, og selvklart tilpasser jeg meg alltid etter kundens kriterier. Ønsker du unikt, ukonvensjonelt, og friere tøyler til å bestemme selv? Da kan jeg garantere å møte forventningene.

Bildegalleri Fotograf

Contact Information
Sarpsborg, Borgenhaugen 1739