Hjelp til å lage dropshipping løsning.

Hei,

Jeg trenger hjelp til å lage en dropshipping løsning. Jeg har vurdert mange løsninger som AliDropship sin integrerte løsning, Spocket, Shopify, Oberlo etc, men ikke lett å bli klok.

Jeg er svært lite teknisk selv og må ha hjelp til å sette sammen en shop som er integrert i en av de mange sidene som tilbyr dette og hvor jeg på en enkelt måte kan legge inn produkter, ha betalingsløsning og kunne hentet ut bilder, video etc av produkter fra levrandør.

Trenger også hjelp til markedsføring på facebook, google, Instagram etc, rett og slett ha et enkelt system for at jeg kan gjøre dette selv etter hvert.

Hvis dere tar dere tid til å se på en del av de løsningene som finnes der ute, så kan man i stor grad kjøpe «ferdige shopper» som ikke koster mye og hvor jeg ganske fort kunne kommet i gang, hvis jeg hadde hatt litt mer teknisk innsikt. Men jeg trenger litt hjelp for å komme i gang!

Er du inntr i dette oppdraget så kan du gjøre dette når du har tid, bare vi finner en fremdriftsplan som vi følger, det kan bli et fint samarbeid frem mot en fin dropshipping løsning !

Send gjerne mail på: kappacup@gmail.com

Mvh
Kim Haugen

Bildegalleri Hjelp til å lage dropshipping løsning.

Contact Information
Skanseveien 21, 1794 Sponvika