Eriksen Coaching & Consulting

Har du behov for en fleksibel og positiv konsulent/coach?
Jeg har for tiden ledig kapasitet for større og mindre oppdrag – bedriftsutvikling, coaching, prosjektledelse og management for hire.

Etter 4 år med utdannelse i multimedia, økonomi og IT-ledelse, inkludert ett semester ved Hong Kong University of Science & Technology, er jeg nå tilbake i Oslos arbeidsmarked og sulten på utfordringer.
Jeg er en ”self-made-man” på 45 år, som har eid og ledet bedrifter hele mitt voksne liv. Fra jeg startet mitt første firma som 21-åring drev jeg egne virksomheter, bla. eiendomsselskap, restauranter, festivaler, bilverksted, bedriftsutvikling, med opp til 20 ansatte. Min jobberfaring har vært typisk gründervirksomhet, dermed har jeg bygget opp bred kompetanse over en rekke år med hardt, men spennende arbeid som har krevd ”stayer-type” egenskaper. Det er typisk meg å se muligheter og vekstpotensial der andre ser problemer og ”svart hav,”

Min Bachelor har jeg fra BI, Oslo, med Økonomi og IT-ledelse som spesialfelt, toppet med et semester i Hong Kong, samt et år med Web- & Multimedia Design ved IT-Akademiet. Videre er jeg sertifisert NLP Master Practitioner og tilbyr coaching i mitt virke.

Jeg har gode organisatoriske evner, og detaljforståelse sammen med overblikk.

Som f.eks Prosjektleder kan jeg organisere ditt utviklingsprosjekt og se til at behovene til de ulike delene av din organisasjon blir sett, hørt og møtt. Samtid som jeg påtar meg ansvar for å holde ”rød tråd” i pr

Bildegalleri Eriksen Coaching & Consulting

Contact Information