sidetsomdeter v/ Anita Mjelland

Hvorfor ikke bare si det som det er?
Eller la meg gjøre det for deg. Det er derfor jeg er her, og jeg gjør det enkelt.

Jeg vil at teksten jeg leverer fra meg skal være riktig. Oppdragsgiverne må kunne stole på at det som står i den ferdige teksten er korrekt, og at jeg leverer en god tekst til rett tid.

Jeg har bakgrunn fra både informasjonsvirksomhet, inklusiv kurs og undervisning, reklame og fra journalisme. Journalistisk har jeg i hovedsak arbeidet for aviser, men også noe for magasiner.

Jeg er alltid åpen for nye typer oppdrag, og drivkraften min er tanken på leserne. Hvordan kan jeg gjøre dette spennende å lese? Hvordan skal jeg få leserne til å komme seg gjennom teksten og i tillegg huske det som står der? Kan jeg få denne teksten til å gi noe til leseren? Dette er spørsmål som alltid ligger i bakhodet mitt når jeg skal skrive en tekst.

Og bildene? Bildene vil jeg skal fortelle en historie. Bildene skal understreke teksten og gjerne fortelle noe mer. Bildet ”mann ved skrivebord” er som ”elg i solnedgang” – oppbrukt.

Jeg arbeider i et kontorfelleskap med en grafiker, et reklamebyrå, et eventbyrå, en annen journalist, en webdesigner og studiofotograf. Kontorfellesskapet innebærer at jeg kan ta på meg flere og større oppdrag.

Lurer du på om jeg kan gjøre en jobb for deg, er det bare å stikke innom, eller ringe meg, eller sende meg en e-post. Gjør det som passer deg best. Jeg er tilgjengelig.

Jeg følger Frilansjournalistene/NJs veil. satser.

Bildegalleri sidetsomdeter v/ Anita Mjelland

Contact Information
KRAGERØ, 3770