Petter Westlund - Skuespiller og tekstforfatter

I tillegg til å være skuespiller tar jeg på meg frilansoppdrag som skribent og tekstforfatter. Jeg har skrevet i mange år, skrevet en helaftens monologforestilling og en helaftens dialogforestilling. I tillegg har jeg skrevet over 300 dikt for diktkontoen Hverdagstekst på Instagram. Ta gjerne kontakt om du/dere kan ha behov for mine interesser for tekst. Om det så er for å skrive en liten tekst for markedsføring eller lignende, eller større tekstarbeid som manusutvikling osv.

Med skuespill som yrke gjør dette at jeg har jobbet med tekst i mange år, og kan på grunn av dette også tilnærme meg veldig mange sjangre og stiler.

Petter Mjøen Westlund (f. 1997)
Jeg er en frilans skuespiller bosatt i Oslo, men kommer opprinnelig fra Skien og har drevet med scenekunst/teater/film/tv siden jeg var seks år gammel, både som profesjonell ved blant annet Teater Ibsen og en rekke barne- og amatørteatre. Etter dramalinja på videregående gikk jeg et år på teaterlinja ved Romerike Folkehøyskole. Etter dette har jeg tatt årsenhet i Allmenn litteraturvitenskap ved Universitetet i Oslo og en bachelorgrad i skuespillerfag ved Westerdals, Høyskolen Kristiania – med tekst som valgfag. For tiden spiller jeg i forestillingen Tatt Av Filmen i Jan Martin Johnsen sin regi.

Bildegalleri Petter Westlund – Skuespiller og tekstforfatter

Contact Information