Skuespillercoach, film & teaterskuespiller, auditionhjelp

Frilansbasen:

Mitt navn er Gard Løkke (1999), jeg gikk ut med en BA i skuespiller ved NSKI Høyskole i 2022. Nå jobber jeg fulltid som profesjonell freelancer i Oslo, som skuespiller, modell, tekstforfatter og dubber.
Etter flere års erfaring med analysering og arbeid med scener for film & scenen, ønsker jeg nå å tilby mine tjenester til de som ønsker å få et annet blikk på arbeidet sitt underveis i prosessen.
Jeg har lang audition og – arbeidserfaring, og hjelper stadig vekk kollegaer med å jobbe rundt en tekst. Som de fleste har kjent på, blir man fort demotivert og blind på eget arbeid, dette håper jeg mine tjenester kan være med på å løsne opp i. Jeg ønsker å utvikle meg som skuespillercoach, og har fått mange gode tilbakemeldinger på at hjelpen jeg tilbyr er veldig nyttig i prossessen mot et ferdig resultat. Dette tilbudet kan passe for mange ulike situasjoner, f.eks:

Trenger du noen å lese replikker med? Har du fått en selftapeaudition du ikke vet hvordan du skal angripe? Har du aldri gjort noe lignende før, men ønsker en inngang til yrket? Har du spørsmål om casting, auditions eller søknader? Trenger du et par nye øyne til å løse en tekst med deg? Skal du søke skuespillerskole i Oslo, og trenger noen med erfaring til å hjelpe deg?

Kontakt meg på e-post: gard.133@hotmail.com dersom du har noen spørsmål

Relevante kurs og erfaringer jeg har i utvalg:
-Yngvill Haga sitt kurs «hva en caster ser etter i en selftape», 2021
-3 års skuespillerutdannelse ved NSKI Høyskole
-Auditioner for både film og scene de siste tre årene i Oslo omegn, med flere ulike castingbyråer
-Skuespillerrolle i Netflix-filmen «Troll»
-Skuespillerrolle i NRK SUPER «Klassen»
-Årlig Audition på Riksteateret
-Tre spillefilmer
-20+ kortfilmer
-Musikkvideoer
-Amatørteater, musikal, profesjonelt teater og barneteater
-Sangtimer

Bildegalleri Skuespillercoach, film & teaterskuespiller, auditionhjelp

Contact Information