Life Coach - Rådgiver

Sliter du med livet, med vekten eller med motivasjonen? Er du nyskjerrig på tro, sliter med sorg eller trenger hjelp med jobb søking eller skole? Jeg jobber som Life Coach eller livsstilsveileder og tar for tiden inn nye klienter via nett. Som coach så hjelper jeg deg til å utvikle deg og til å nå dine mål, men det er viktig å forstå at jeg er ikke psykolog eller lege. Coaching består av så mangt, noen eksempler kan være

— trening
— motivasjon
— selvtillitt
— ensomhet
— jobbsøknader
— søknad til opptak til høyere utdanning i Norge eller utlandet
— søknad til high school i USA
— depresjon/angst
— spiseforstyrrelser
— mobbing
— alkohol og rus

Jeg jobber også en god del med bibelsk rådgivning. Hvis du lurer på hva det siste er, så betyr det at jeg hjelper mennesker med åndelige spørsmål relatert til den kristne tro. Det kan være alt fra bibel studier til ekteskapsrådgivning til spm knyttet til ekteskap, barn, sykdom, livet etter døden osv.

Jeg er en voksen dame som for tiden jobber med en Master of Divinity grad i USA, det tilsvarer det norske teologi studiet. Jeg jobber også med inngangseksamen til medisin i USA. Jeg har en grad i Psychology and Biblical Counseling fra Bob Jones University i USA, en BA grad i statsvitenskap fra University of South Carolina, en del av en MA i statsvitenskap fra University of Oklahoma, samt en BA i biologi og pre-medisin fra University of South Carolina. Jeg har jobbet i over 10 år som trener i Kristiansand Turnforening og som voksen var jeg medlem av Viqueens Force for de av dere som vet hvem det er. Jeg har reist og bodd over store deler av verden og min glede ligger i å hjelpe andre i å lykkes med sitt liv. Om du er interessert i en coach eller bare trenger noen å lufte tanker med, så er det bare å ta kontakt.

Bildegalleri Life Coach – Rådgiver