Siri Vålberg Saugstad

Jeg har nylig avsluttet mitt 3 årig bachelor grad studie i film produksjon ved Swansea Metropolitan Universitet i Storbritannia, der jeg gikk ut med høyeste grad – 1 class honours degree. Gjennom dette studie har jeg tilegnet meg vid kunnskap over alle aspekter inne film produksjon fra ide skaping og manus til produksjon, innspilling og etterarbeid.

Jeg har produsert, regissert og redigert over 18 kortfilmer. Disse filmene har blitt vist 15 ganger, nominert 9 ganger og vunnet 6 ganger på en vid variasjon av film festivaler i Norge, Storbritannia, Frankrike og Amerika. Som en frilans film skaper har jeg laget filmer for Klinikk for seksuell opplysning, Samlaget forlag, danser Omer Bhatti i Norge, Hangout Hotel i Singapore og Malaysia, bandet Tereza i Brasil, Discover the World i England og holder nå på med en musikk video produksjon med The Heavy Empty fra New York.

Jeg er en åpen og ærlig person, som har god arbeids etikk og er veldig produktiv. Jeg kan tilby engasjement for alle prosjekter jeg deltar i, jeg er et ja menneske som ser frem til å ta i et tak. Jeg er et ordensmenneske, med en sans for å jobbe i team og individuelt. Etter å ha jobbet med et stor antall kortfilmer, musikkvideoer, reklamefilmer osv har jeg tilegnet meg gode kommunikasjons og samarbeidsevner, i tillegg til et ønske om å fullføre det jeg jobber med. Jeg er tålmodig, grundig og pålitelig og er glad i og jobbe i et høyt tempo med spennende utfordringer.

Bildegalleri Siri Vålberg Saugstad

Contact Information