Fet Film

Fet Film er et nyoppstartet ansvarlig selskap (bokstavelig talt) med base i Bergen. Gründerne bak studerte alle "Film- og TV-produksjon" ved Universitet i Bergen, og har nå tatt steget over fra studenttilværelsen til et liv i mediabransjen. Dette skjer i en by hvor miljøet stadig vokser, og hvor vi håper å kunne bidra ytterligere til denne veksten.

Vårt mål er å gi våre oppdragsgivere noe de kan være stolte over! I tillegg innehar vi en del egenskaper som vi mener vil gjøre et samarbeid med oss til noe spesielt. For det første er den ene av oss et råskinn på kjøkkenet, og er mer enn gjerne villig til å diske opp under evt. møter. Den andre er en eventyrer til sjøs, og tar gjerne kundene med på en tur i seilbåten sin. Den siste har lest så mange selvhjelpsbøker at han ser seg kompetent til å bistå i kundenes selvutvikling. I et samarbeid med oss kan du altså få god mat, båttur og personlig vekst med på kjøpet – i tillegg til en god film. Vi ønsker å levere produksjoner som gjør at folk vil bruke oss igjen. Eller for å si det på en annen måte: Vi ønsker enkelt og greit å lage Fet Film.

Som produksjonsselskap tar Fet Film blant annet sikte på å levere produksjoner for næringslivet, til bruk på nettsider, promotering og lignende.

Bildegalleri Fet Film

Contact Information
BERGEN, 5010