Gøril Jelstad

Jeg tilbyr bl. a:
* Redaksjonell design og illustrasjon (årsrapporter, brosjyrer, bøker, magasiner, aviser)
* Logo & visuell profil
* Webside
* Plakater
* Illustrasjoner

Jeg er en grafisk designer og illustratør med bachelorgrad fra University of the Arts, London.

Jeg er en allsidig, ambisiøs og resurssterk designer som, til tross for å være nyutdannet, har opparbeidet meg en variert og solid bransjerelatert erfaring. Jeg liker å jobbe analytisk og målrettet for å finne fram til den mest kreative måten man kan løse et problem. Videre er jeg ivrig etter å jobbe, og veldig engasjert i faget. Jeg jobber mest innen design for trykk men utvikler også design for digitale medier.

Siden høsten 2008 har jeg jobbet med oppstarten av Pilot magasin; et deisgn og kulturrelatert norsk magasin. Magasinet ble, med støtte fra Norsk Kulturråd, lansert 14. september 2009, og kan bli kjøpt hos Narvesen over hele landet.

Siden sommeren 2007 har jeg også jobbet som frilanser da jeg fikk i oppdrag å lage illustrasjoner til lanseringen av kulturkortet i Buskerud, et initiativ av Buskerud Fylkeskommune.

Mitt nåværende mest omfattende oppdrag er for Motiva, som jeg utformer en helt ny grafisk profil bestående av logo, visittkort og brevark, samt utvikling av websider og nyhetsbrev.

I London har jeg også jobbet som kreativ leder og arrangør for NorskArt08 utstillingen.

Bildegalleri Gøril Jelstad

Contact Information